musicoterapia-5 musicoterapia-4
   
musicoterapia-0 home page musicoterapia-6
 
about us
services
practice
contacts
musicoterapia-13 musicoterapia-14 musicoterapia-15 musicoterapia-16
             musicoterapia-20


catalunya radioCATALUNYA-RADIO
Musicoteràpia: La música com a medecina
24/07/2009


investigacio
Marta Casellas, musicoterapeuta i Coordinadora Acadèmica del Màster en Musicoteràpia UB IL3, participa en el programa Vistes al mar dedicat a la Musicoteràpia i descobrir si la música pot contribuir a curar o alleugerir desequilibris o trastorns tant físics com psíquics.

No sols l’estrès, ansietat o angoixa, també pot ajudar en el tractament de discapacitats psíquiques, Síndrome de Down, autisme, Alzheimer, diferents tipus de psicosis,... i descobrir què pot fer la música en aquestes persones i cóm.

Conèixer també l’ús terapèutic de la música en persones sanes que aparentment no tenen patologies, però que viuen en entorns i en situacions de risc, col·lectius com mestres, infermeres, metges, així com cuidadors de persones malaltes o discapacitades, poden tenir també una font d’harmonia i d’estabilitat en la música.


catalunya radioPUNTO-RADIO
¿Podríamos vivir sin música?
8/09/2009


investigacio
Entrevista a Marta Casellas, musicoterapeuta i Coordinadora Acadèmica del Màster en Musicoteràpia Universitat de Barcelona IL3, per parlar:
Què te la música per interactuar tant amb les nostres neurones?
On radica el seu secret?
Per què no totes les melodies ens afecten per igual?
És cert que la música pot substituir als medicaments?
Fins quin punt una melodia pot ajudar-nos a estudiar, a treballar millor o superar un trauma?
Utilitzem la música per ballar i cantar, però també quan estem alegres, tristos, sols o acompanyats, divertint-nos o treballant, i fins i tot, podem utilitzar-la per dormir. Parlarem de la música, una sèrie de melodies que poden activar-nos o relaxar-nos, millorar estats d’ànim, canviar conductes,….

Escoltar Entrevista:

 

publicació     publicacio
INICI | QUI SOM | SERVEIS MUSICOTERAPIA I METODE SUZUKI | FORMACIO | ENTREVISTES | INVESTIGACIO | PUBLICACIONS | CONTACTE | AVÍS LEGAL
Copyright © EPM Estudi Projectes Musicals - 2010

1 2 3 4 5 6 7 8 9 11 12 13 14 15 16 17